Liity jäseneksi

Suomen Talousdemokratia ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä kuka tahansa, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt (lue lisää kohdasta Talousdemokratia ry). Varsinaisena jäsenenä sinulla on mm. äänioikeus yhdistyksen kokouksissa, mitä kannattavilla jäsenillä ei ole.

Varinaiseksi jäseneksi liittyminen onnistuu täyttämällä oheinen lomake. Jos lomake ei jostain syystä toimi, voit liittyä varsinaiseksi jäseneksi myös lähettämällä sähköpostia osoitteeseen talousdemokratia@talousdemokratia.fi. Viestissä on oltava nimesi, sähköpostiosoitteesi, osoitteesi ja puhelinnumerosi.

Yhdistyksen jäsenmaksu (vuosimaksu) on varsinaisille jäsenille 20 euroa tai 10 euroa työttömille, eläkeläisille, opiskelijoille, varus- ja siviilipalvelusmiehille. Erillistä liittymismaksua ei ole.

Jäsenmaksun voi suorittaa yhdistyksen Nooa Säästöpankin tilille IBAN: FI02 4405 0010 1642 94 ja BIC/SWIFT: HELSFIHH. Saajaksi voi laittaa Suomen Talousdemokratia ry ja viitenumeroksi 3007 maksaessasi omalta tililtäsi. Jos maksat jonkun toisen henkilön jäsenmaksun, älä käytä viitenumeroa, vaan kirjoita viestikenttään "jäsenmaksu" ja kenen jäsenmaksusta on kyse.

Liittyessäsi yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi sinut liitetään automaattisesti myös sähköpostilistalle. Sähköpostilistalle ei siis tarvitse erikseen liittyä. Jos et tahdo liittyä sähköpostilistalle, mainitse tästä lisätietoja-kentässä. Sähköpostilista on tarkoitettu talousdemokraattisista asioista tiedottamiseen. Sähköpostilistan kautta tulee noin yksi viesti kuukaudessa. Jokaisessa sähköpostilistan kautta tulevasta viestistä löytyy ohjeet, kuinka listalta voi erota.


Jäsenrekisterin tietosuojaseloste: Suomen Talousdemokratia ry ylläpitää yhdistyslain mukaista jäsenrekisteriä. Jäsenrekisterin tietoja käytetään yhdistyslain sallimissa käyttötarkoituksissa, lähinnä kokouskutsujen ja jäsenmaksujen lähettämiseen sekä jäsenmäärän ja -maksujen seuraamiseen. Rekisterin tietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin, eikä niitä koskaan luovuteta kolmansille osapuolille. Jäsenrekisteriä pääsee tarkastelemaan yhdistyksen nimenkirjoittajat sekä jäsenvastaava. Jäsenet voivat koska tahansa pyytää itsestä tallennetut tiedot tarkastettavakseen. Jäsenen ilmoittaessa erostaan yhdistyksestä hänestä tallennetut tiedot poistetaan rekisteristä.

Sähköpostilistan tietosuojaseloste: Suomen Talousdemokratia ry ylläpitää sähköpostilistaa. Huomaa, että sähköpostilista on toteutettu Google-ryhmät palvelun avulla, jolla on omat erilliset ja yhdistyksestä riippumattomat tietosuojakäytännöt. Yhdistys käyttää sähköpostilistaa lähinnä yhdistyksen asioista tiedottamiseen. Sähköpostilistan tietoja yhdistys ei käytä markkinointitarkoituksiin, eikä yhdistys koskaan luovuta niitä kolmansille osapuolille. Sähköpostilistaa pääsee tarkastelemaan yhdistyksen nimenkirjoittajat sekä jäsenvastaava. Sähköpostilistan jäsenet voivat itse tarkastaa heistä tallennetut tiedot Google-ryhmät palvelun avulla. Saman palvelun avulla sähköpostilistan jäsenet voivat itse erota sähköpostilistalta.