Suomen Talousdemokratia ry

Suomen Talousdemokratia rekisteröity yhdistys (ry) perustettiin 10.10.2009 Helsingissä. Yhdistyksellä on yli 200 varsinaista jäsentä. Suomen Talousdemokratia on myös osa kansainvälisestä rahareformiliikettä .

Suomen Talousdemokratia ry:n tarkoituksena on ohjata yhteiskuntaa kohti kestävää ja demokraattista talousjärjestelmää tuomalla esiin uskottava ja käytännöllinen vaihtoehto velkaperusteiselle rahajärjestelmälle sekä lisätä kansalaisten kiinnostusta yhteiskunnalliseen talousjärjestelmään ja sen kehitykseen.

Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys levittää tietoa velkaperusteisen rahajärjestelmän ongelmista sekä sen vaihtoehdoista, harjoittaa julkaisu- ja tiedotustoimintaa. Vaihtoehtoisen rahajärjestelmän edistämiseksi yhdistys pyrkii vaikuttamaan valtiollisiin asioihin ja yhteiskunnalliseen päätöksentekoon tekemällä aloitteita, ottamalla kantaa ja antamalla lausuntoja.

Yhdistykseen voi liittyä varsinaiseksi jäseneksi, kannattavaksi jäseneksi tai vain sähköpostilistalle.

Yhdistyksen säännöt.

Yhdistyksen hallituksen yhteystiedot.

Jos yhteystietosi ovat muuttuneet, voit ilmoittaa uudet yhteystietosi sähköpostitse talousdemokratia@talousdemokratia.fi.


Suomen Talousdemokratian löydät myös sosiaalisesta mediasta:

Virallinen Facebook-sivu

Paljastetaan rahan valhe keskusteluryhmä

@velatonraha